10ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων υπό την αιγίδα του ΣΒΘΣΕ-Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2024

29.11.2024
10ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων υπό την αιγίδα του ΣΒΘΣΕ-Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2024

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η BASF ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) της Ελληνικής Πρεσβείας Βερολίνου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σας προσκαλούν να λάβετε μέρος στο


10ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων,


το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος - ΣΒΘΣΕ και θα λάβει χώρα την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2024 ώρα 11:30 στο ξενοδοχείο Valis, Σταθμός Αγριάς, Βόλος.


Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ


Δηλώστε τη συμμετοχή σας ΕΔΩ (μέχρι τις 3.12.2024)


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ


B2B Συναντήσεις


Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το οποίο στηρίζει ενεργά τις ελληνογερμανικές εμπορικές σχέσεις και προωθεί τις πρωτοβουλίες και δράσεις των εταιριών-μελών του, διοργανώνει, σε συνεργασία με την εταιρεία-μέλος του BASF ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ B2B Συναντήσεις στο περιθώριο της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Στο φετινό Φόρουμ οι γερμανικές εταιρείες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τα εξής ελληνικά προϊόντα:

Κρασί, οινοπνευματώδη ποτά, ελαιόλαδο, ελιές, τυρί, φέτα, γαλακτοκομικά προϊόντα, μπαχαρικά, βότανα, τσάι, φρούτα και λαχανικά, μαρμελάδες, αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά, είδη delicatessen, γλυκά του κουταλιού, όσπρια, προϊόντα κρέατος, αποξηραμένες ντομάτες, ρόδι, vτακάκι και ορυκτό αλάτι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις B2B Συναντήσεις πατήστε ΕΔΩ


Επικοινωνία

Κ. Ζαρμπούνη, τηλ: 24210 28111, E-mail: kzarmpouni@sbtse.gr
Β. Κεφαλά, τηλ: 210 64 19 018, E-Mail: v.kefala@ahk.com.gr
Ε. Ραλίδου, τηλ: 210 64 19 037, E-Mail: e.ralidou@ahk.com.gr
Α.Σπηλιωτοπούλου,τηλ: 210 64 19 038, E-Mail: a.spiliotopoulou@ahk.com.gr





A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.