8o Συμπόσιο Management

Το Ετήσιο Συμπόσιο Επιχειρηματικού Management, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος τα τελευταία επτά χρόνια έχει πλέον προσλάβει τα χαρακτηριστικά θεσμού, ο οποίος επιδιώκει να τηρεί την επιχειρηματική κοινότητα ενήμερη για την ποιότητα και την έκταση των αλλαγών, που επέρχονται στις επιχειρησιακές λειτουργίες και να την εφοδιάζει με νέες ιδέες, απόψεις και πρακτικές για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προβλημάτων.

Ειδικά αυτή την περίοδο, όπου οι επιχειρήσεις βιώνουν εξαιρετικά πρωτόγνωρες συνθήκες, το εφετινό Συμπόσιο, ασχολήθηκε με τον κρίσιμο τομέα της «Ηγεσίας» και ειδικότερα με την «Ηγεσία σε Δύσκολους Καιρούς - Ηγετικοί Ρόλοι και Ικανότητες».

Το Συμπόσιο πραγματοποιήθηκε την 1 Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Σάββατο, στο ξενοδοχείο «PARK», Δεληγιώργη 2 στο Βόλο, και φιλοδοξία μας είναι οι επιχειρηματίες και τα υψηλόβαθμα στελέχη των επιχειρήσεων – μελών μας να έχουν μία υψηλού επιπέδου επιμόρφωση σε κρίσιμα ζητήματα, που αφορούν σε εξελίξεις στην οργάνωση και την διοίκηση των αγορών τους.

Και στο 8ο Συμπόσιο, συνεχίσαμε την απαίτηση του συνδυασμού της στερεής γνώσης και της πλούσιας εμπειρίας του εισηγητή.

Κεντρικός εισηγητής μας και εφέτος ήταν ο κ. Δημήτριος Μπουραντάς, καθηγητής του Μάνατζμεντ, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA)  και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι από τους πλέον ειδικούς γνώστες του αντικειμένου στην Ελλάδα.

Το Ετήσιο Επιχειρηματικό Συμπόσιο Management 2012 συνδιοργανώνεται με το Σ.Β.Θ.Κ.Ε/Enterprise Europe Network-Hellas, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας ΜΜΕ.

8_symposio_1                      8_symposio_2

Φωτογραφίες Συμποσίου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.