ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ 2016

15/12/2016

Δελτίο Τύπου σχετικά με υπόμνημα για την «Απόφαση επιβολής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί» το οποίο απέστειλε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος στον κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, Υπουργό Οικονομικών,

Δελτίο Τύπου (pdf)


23/10/2016

Δελτίο Τύπου σχετικά με τη συνάντηση εργασίας η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Ιδιωτικών & Στρατηγικών Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού κ. Λόη Λαμπριανίδη και εκπροσώπων της Διοίκησης του Συνδέσμου.

Δελτίο Τύπου (pdf)


31/08/2016

Δελτίο Τύπου σχετικά με υπόμνημα για την σχετικά με την «ρύθμιση που επιβάλλει την απαγόρευση της διέλευσης των οχημάτων, άνω των 3,5 τόνων, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, από το παράπλευρο εθνικό οδικό δίκτυο», το οποίο απέστειλε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος στον κ. Χρήστο Σπίρτζη, Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων.

Δελτίο Τύπου (pdf)


07/07/2016

Δελτίο Τύπου σχετικά με τη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος μεταξύ του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Βόλου κ. Θρασύβουλου Σταυριδόπουλου, της Προέδρου του Συνδέσμου κ. Ελένης Κολιοπούλου, του Ταμία του Συνδέσμου κ. Εμμανουήλ Ευσταθίου και της Γενικής Διευθύντριας κ. Φρόσως Δαγλαρίδου.

Δελτίο Τύπου (pdf)


07/07/2016

Δελτίο Τύπου σχετικά με τη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε μεταξύ της νέας διοίκησης του Συνδέσμου και του Προέδρου και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, προκειμένου να τεθούν οι βάσεις για την απαρχή μίας νέας και εποικοδομητικής συνεργασίας των δύο πλευρών.

Δελτίο Τύπου (pdf)


29/6/2016

Δημόσια διαβούλευση Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την ίδρυση Ελληνικού Ιδρύματος για την Έρευνα και την Καινοτομία (Ελ.Ιδ.Ε.Κ.)


Δελτίο Τύπου (doc)  


07/06/2016

Δελτίο Τύπου σχετικά με τη σύνθεση του νέου Διοκητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος

Δελτίο Τύπου (pdf)


06/06/2016

Δελτίο Τύπου σχετικά με τη συνάντηση γνωριμίας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, μεταξύ εκπροσώπων του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας και της νέας Προέδρου του ΣΒΘΚΕ, κας. Ελένης Κολιοπούλου, παρουσία και της Γενικής Διευθύντριας του ΣΒΘΚΕ, κας. Φρόσως Δαγλαρίδου.

Δελτίο Τύπου (pdf)


25/2/2016

Δελτίο Τύπου σχετικά με υπόμνημα για την «χορήγηση παράτασης για την καταβολή των οικονομικών υποχρεώσεων» το οποίο απέστειλε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος στους κ.κ. Γεώργιο Σταθάκη, Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Ευκλείδη Τσακαλώτο, Υπουργό Οικονομικών και Γεώργιο Κατρούγκαλο, Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Δελτίο Τύπου (pdf)


17/2/2016

Ηλεκτρονική επίλυση διαφορών: νέα πλατφόρμα για τους καταναλωτές και τους εμπόρους

Δελτίο Τύπου (pdf)


11/2/2016

Δελτίο Τύπου σχετικά με τις Αγροτικές Κινητοποιήσεις 2016

Δελτίο Τύπου (pdf)


3/2/2016

Δελτίο Τύπου σχετικά με υπόμνημα για την «ισότιμη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων παραγωγής χαλυβδοσωλήνων στην εγχώρια αγορά» το οποίο απέστειλε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος στους κ.κ. Γεώργιο Σταθάκη, Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, και Χρήστο Σπίρτζη, Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων.

Δελτίο Τύπου (pdf)


27/01/2016

Δελτίο Τύπου σχετικά με υπόμνημα για την «απόφαση επιβολής από την 1/1/2016 Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί» το οποίο απέστειλε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος στον Υπουργό Οικονομικών, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Δελτίο Τύπου (pdf)


A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.