ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ 2017

13/11/2017

Δελτίο Τύπου σχετικά τη «θέση σε διαβούλευση του Επιχειρησιακού Σχεδίου για την Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Πάρκων στην Ελληνική Επικράτεια» το οποίο απηύθυνε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος στον κ.Ευστράτιο Ζαφείρη, Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας και κοινοποιήθηκε επίσης στον κ. Δημήτριο Παπαδημητρίου, Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης και στον κ. Αλέξανδρο Χαρίτση, Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Δελτίο Τύπου (pdf)


16/09/2017

Δελτίο Τύπου σχετικά την «πραγματοποίηση συνάντησης μεταξύ της διοίκησης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος (ΣΒΘΚΕ) με την κα Έφη Αχτσιόγλου, Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017, στην Αθήνα».

Δελτίο Τύπου (pdf)


27/07/2017

Δελτίο Τύπου σχετικά με υπόμνημα για «τις προτάσεις του Συνδέσμου επί συγκεκριμένων άρθρων του σχεδίου νόμου για τον εκσυγχρονισμό της υφιστάμενης λατομικής νομοθεσίας» το οποίο απηύθυνε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος στον κ. Γεώργιο Σταθάκη, Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Δελτίο Τύπου (pdf)


19/07/2017

Δελτίο Τύπου σχετικά με «Υπόμνημα το οποίο απέστειλε στην κα.Αικατερίνη Παπανάτσιου, Υφυπουργό Οικονομικών και στον κ. Ευάγγελο Αποστόλου, Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, σχετικά με την άμεση επανεξέταση της επιβολής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί».

Δελτίο Τύπου (pdf)


12/07/2017

Δελτίο Τύπου σχετικά με την «πραγματοποίηση συνάντησης εργασίας μεταξύ εκπροσώπων των Διοικήσεων της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ) και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος (ΣΒΘΚΕ), τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017».

Δελτίο Τύπου (pdf)


26/06/2017

Τρίτο Δελτίο Τύπου σχετικά με την «πραγματοποίηση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017».

Δελτίο Τύπου (pdf)


19/06/2017

Δεύτερο Δελτίο Τύπου σχετικά με την «πραγματοποίηση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017».

Δελτίο Τύπου (pdf)


13/06/2017

Πρώτο Δελτίο Τύπου σχετικά με την «πραγματοποίηση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017».

Δελτίο Τύπου (pdf)


28/04/2017

Δελτίο Τύπου σχετικά με την «ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου για την επανασύσταση ανεξάρτητου εθνικού φορέα διαπίστευσης με την επωνυμία «Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης».

Δελτίο Τύπου (pdf)


19/04/2017

Δελτίο Τύπου σχετικά με υπόμνημα για «τις καθυστερήσεις που σημειώνονται στην εξέταση και τελική έγκριση των αιτήσεων υπαγωγής επενδυτικών σχεδίων στον αναπτυξιακό νόμο 4399/2016» το οποίο απηύθυνε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος στον κ. Δημήτριο Παπαδημητρίου, Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Δελτίο Τύπου (pdf)


10/03/2017

Δελτίο Τύπου σχετικά με υπόμνημα για την «Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών» το οποίο απηύθυνε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος στον κ. Δημήτριο Παπαδημητρίου, Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Δελτίο Τύπου (pdf)


08/03/2017

Δελτίο Τύπου σχετικά με το Πρωτόκολλο συνεργασίας το οποίο υπέγραψαν τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017, στα Γραφεία του Συνδέσμου η Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, κα Ελένη Κολιοπούλου και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος, κ. Βασίλειος Μάρκου, με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων εκκοκκισμού και εξαγωγής βάμβακος.

Δελτίο Τύπου (pdf)


21/02/2017

Δελτίο Τύπου σχετικά με υπόμνημα για το «αίτημα των Επιχειρήσεων και των Ελεύθερων Επαγγελματιών για την παράταση της προθεσμίας υποβολής των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων» το οποίο απηύθυνε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος στους κ.κ. Αναστάσιο Πετρόπουλο, Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης και Αθανάσιο Μπακαλέξη, Διοικητή ΕΦΚΑ.

Δελτίο Τύπου (pdf)


11/02/2017

Δελτίο Τύπου σχετικά με υπόμνημα για την «ανάρτηση των ειδοποιητηρίων πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών των αυτοαπασχολουμένων και των ελεύθερων επαγγελματιών» το οποίο απηύθυνε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος στους κ.κ. Έφη Αχτσιόγλου, Υπουργό Εργασίας, Αναστάσιο Πετρόπουλο, Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης και Αθανάσιο Μπακαλέξη, Διοικητή ΕΦΚΑ.

Δελτίο Τύπου (pdf)


24/01/2017

Δελτίο Τύπου σχετικά με υπόμνημα για την «Xορήγηση παράτασης στις προθεσμίες τακτοποίησης των οικονομικών υποχρεώσεων για τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας που επλήγησαν από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας του τελευταίου διαστήματος» το οποίο απηύθυνε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος στους κ.κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, Υπουργό Οικονομικών και Δημήτρη Παπαδημητρίου, Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Δελτίο Τύπου (pdf)


20/01/2017

Δελτίο Τύπου σχετικά με υπόμνημα για την «Παράταση Προθεσμιών Ημερομηνιών Υποβολής Αιτήσεων Υπαγωγής & Ηλεκτρονικών Φακέλων Τεκμηρίωσης Επενδυτικών Σχεδίων στον Αναπτυξιακό Νόμο» το οποίο απηύθυνε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος στον Γενικό Γραμματέα Στρατηγικών & Ιδιωτικών Επενδύσεων, κ. Λόη Λαμπριανίδη.

Δελτίο Τύπου (pdf)


17/01/2017

Δελτίο Τύπου σχετικά με το Πρωτόκολλο συνεργασίας το οποίο υπέγραψαν την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017, στα Γραφεία του Συνδέσμου η Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, κα Ελένη Κολιοπούλου και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, τη μείωση της ανεργίας, αλλά και την προώθηση της εξωστρέφειας και των επενδύσεων στη Μαγνησία.

Δελτίο Τύπου (pdf)

A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.