Δράσεις Εξωστρέφειας 2018

 

Η περιφερειακή ανάπτυξη και ο ψηφιακός μετασχηματισμός της παραγωγής στο επίκεντρο της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο ΣΒΘΚΕ σε συνεργασία με τον ΣΕΒ στο Βόλο

Μετά τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, ο Βόλος ήταν ο επόμενος σταθμός του ΣΕΒ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Συνδέσμου για την ενίσχυση της περιφερειακής ανάπτυξης και τη συλλογική έκφραση όλων των παραγωγικών δυνάμεων. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΣΕΒ που επισκέφθηκε τη Δευτέρα,17/12/2018, το Βόλο, ήταν ο Αντιπρόεδρος κ. Κων/νος Μπίτσιος και το μέλος του ΔΣ του ΣΕΒ κ. Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος και CEO του Ομίλου ΟΤΕ.  Το πρόγραμμα περιελάμβανε επισκέψεις σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις μελών του ΣΕΒ καθώς και τη διοργάνωση  εκδήλωσης σε συνεργασία με τον ΣΒΘΚΕ.

 Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.      

     

Συνάντηση εργασίας μεταξύ των Διοικήσεων του ΟΛΒ και του ΣΒΘΚΕΤην Πέμπτη 22/11/2018 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος συνάντηση εργασίας μεταξύ των Διοικήσεων του Οργανισμού Λιμένος Βόλου και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος.

Τη διοίκηση του ΟΛΒ εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Παντελής Σκάγιαννης και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γεώργιος Τοζίδης, ενώ τη διοίκηση του ΣΒΘΚΕ με επικεφαλής την Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Ελ. Κολιοπούλου, εκπροσώπησαν επίσης ο Ταμίας του Δ.Σ. κ. Εμ. Ευσταθίου, τα Μέλη του Δ.Σ. κ. Ι. Κιντά και κ. Αρ. Εφραιμίδης (εκπροσωπώντας και τον Φορέα Διαχείρισης «Α’ ΒΕΠΕ ΒΟΛΟΥ»), καθώς και εκπρόσωποι επιχειρήσεων μελών του Συνδέσμου όπως ο κ. Μ. Βλάχος Δ/ντής Εργοστασίου ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, ο κ. Γ. Βαρούτσικος από την ΒΑΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΑΕ και ο κ. Σωτ. Μπαντάς Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της Centaur Analytics. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου κ. Φρ. Δαγλαρίδου και η Υπεύθυνη του Τμήματος ΣΒΘΚΕ/Enterprise Europe Network-Hellas κ. Στ. Βαϊνά.

 Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

           

 Ενημερωτικό Επιμορφωτικό σεμινάριο του ΣΒΘΚΕ για Επίκαιρα Εργασιακά Θέματα, Βόλος, 22.10.2018Με αφορμή τις αλλαγές που έχουν επέλθει στην εργατική νομοθεσία και δεδομένου του υψηλού ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων μελών του, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος (ΣΒΘΚΕ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) πραγματοποίησαν ενημερωτικό επιμορφωτικό σεμινάριο, τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 16.00, στο Ξενοδοχείο DOMOTEL XENIA, στο Βόλο.

 Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ
           

Ο ΣΒΘΚΕ στην ημερίδα του ΣΕΒΤ με θέμα "Η Βιομηχανία Τροφίμων & οι σύγχρονες προκλήσεις του Κλάδου"Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου στη Λάρισα, η ενημερωτική εκδήλωση του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων, με θέμα «Η Βιομηχανία Τροφίμων & οι σύγχρονες προκλήσεις του Κλάδου».

Ο κ. Ν. Λούλης, εκπροσωπώντας τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος (ΣΒΘΚΕ), τόνισε τον καθοριστικό ρόλο που παίζει ο κλάδος τροφίμων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις τροφίμων, ως ευκαιρίες, με κύρια τη δημιουργία υπεραξίας στα προϊόντα τροφίμων, ώστε να ανταποκρίνονται στις νέες καταναλωτικές τάσεις και στην ανάγκη για προϊόντα ασφαλή με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.                

 

Συμμετοχή του ΣΒΘΚΕ στην Εκδήλωση για Υγεία και Ασφάλεια στην εργασία, Βόλος, 10.10.2018Το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία, διοργάνωσαν εκδήλωση με κεντρικό θέμα: «Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία-Προκλήσεις & Προοπτικές για το μέλλον». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Βόλο, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 στο Ξενοδοχείο DOMOTEL XENIA VOLOS. Εκ μέρους του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, χαιρετισμό απηύθυνε ο Ταμίας του ΔΣ κ. Εμ Ευσταθίου. Για να δείτε τον χαιρετισμό του κ. Εμ. Ευσταθίου πατήστε ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.


Εκδήλωση Απονομής των Πιστοποιητικών Σπουδών στους Αποφοίτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων


Σε εορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018, η εκδήλωση Απονομής των Πιστοποιητικών Σπουδών στους Αποφοίτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, η οποία αποτέλεσε και επιστέγασμα της μακρόχρονης και επιτυχημένης συνεργασίας του Επιμελητηρίου με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Στην εκδήλωσή παραβρέθηκαν, εκ μέρους των συνδιοργανωτών, ο κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, ο κ. Αναστάσιος Ροδόπουλος, Γενικός Διευθυντής της ΕΕΔΕ και ο Δρ. Πέτρος Δούκας, Μέλος ΔΣ της ΕΕΔΕ.

Σύντομες ομιλίες και χαιρετισμούς απηύθυναν ο κ. Ανδρέας Κουτσούμπας, Βουλευτής Βοιωτίας, ο κ. Ιωάννης Περγαντάς, Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και η κα Ελένη Κολιοπούλου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος.

Για να δείτε τον χαιρετισμό της κας Ελένης Κολιοπούλου πατήστε εδώ.

 Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.   Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Enterprise Europe Network-Hellas του ΣΒΘΚΕ και του Επιμελητηρίου Καρδίτσας


Στα πλαίσια της ανάπτυξης της συνεργασίας του Enterprise Europe Network-Hellas του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, με φορείς που υποστηρίζουν την ελληνική επιχειρηματικότητα, υπεγράφη την 1η Οκτωβρίου 2018,  Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ της Προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος κας Ε. Κολιοπούλου και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Γ. Ντενίση.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.   Επίσκεψη Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος στην Καρδίτσα

 
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, με την ευκαιρία της προγραμματισμένης συνεδρίασης του Διοικητικού του Συμβουλίου,πραγματοποίησε τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018,  επίσκεψη στην πόλη της Καρδίτσας προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους των θεσμικών και παραγωγικών φορέων της περιοχής και να παρουσιαστούν οι δράσεις του Συνδέσμου και του ΣΒΘΚΕ/Enterprise Europe Network-Hellas.

            

Συμμετοχή της Προέδρου ΔΣ του ΣΒΘΚΕ στην τηλεοπτική εκπομπή του STAR Κεντρικής Ελλάδας "Business Plan", την Πέμπτη 20.09.2018


Συμμετοχή της Προέδρου του ΔΣ του ΣΒΘΚΕ, κας Ελ. Κολιοπούλου, στην τηλεοπτική εκπομπή «Business Plan» του STAR Κεντρικής Ελλάδας, την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018.

         

Για να δείτε το βίντεο, πατήστε ΕΔΩ  


Συμμετοχή της Προέδρου ΔΣ του ΣΒΘΚΕ στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ράδιο Βέρα του Βόλου "Ουδέν Κρυπτόν", την Τρίτη 18.09.2018

Συμμετοχή της Προέδρου του ΔΣ του ΣΒΘΚΕ, κας Ελ. Κολιοπούλου, στη Ραδιοφωνική Εκπομπή «Ουδέν Κρυπτόν» στο Ράδιο Βέρα του Βόλου με το δημοσιογράφο Γιάννη Αναστασίου, την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018.

                  

Για να ακούσετε την τοποθέτηση της Προέδρου του ΣΒΘΚΕ, κας Ελ. Κολιοπούλου, πατήστε ΕΔΩ  


Ο Σύνδεσμος στο 5ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων στη Λαμία 24-25.05.2018


Την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε η έναρξη των εργασιών του 5ου Ελληνογερμανικού Φόρουμ τροφίμων το οποίο διοργάνωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με την εταιρία-μέλος του BASF Ελλάς ΑΒΕΕ και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Δήμου Λαμιέων.

Κατά την πρώτη ημέρα των εργασιών του συνεδρίου, χαιρετισμό απηύθυνε  ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης και Αντιπρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Αθανάσιος Συριανός, ο Διευθύνων Σύμβουλος της BASF Ελλάς ΑΒΕΕ, Βασίλης Γούναρης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, o Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Κόκκαλης, ο Επιτετραμμένος της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Marc Bogdahn και ο Δήμαρχος Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης.

           

Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Enterprise Europe Network-Hellas του ΣΒΘΚΕ και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας


Στα πλαίσια της ανάπτυξης της συνεργασίας του Enterprise Europe Network-Hellas του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, με φορείς που υποστηρίζουν την ελληνική επιχειρηματικότητα, υπεγράφη στις 2 Απριλίου 2018, Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ της Προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος κας Ε. Κολιοπούλου και του Προέδρου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας κ. Αν Λάππα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.


Επίσκεψη Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος στα Τρίκαλα

  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, με την ευκαιρία της προγραμματισμένης συνεδρίασης του Διοικητικού του Συμβουλίου, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2018,  επίσκεψη στην πόλη των Τρικάλων προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους των θεσμικών και παραγωγικών φορέων της περιοχής και να παρουσιαστούν οι δράσεις του Συνδέσμου και του ΣΒΘΚΕ/Enterprise Europe Network-Hellas.


        

Συμμετοχή της Προέδρου ΔΣ του ΣΒΘΚΕ στην ραδιοφωνική εκπομπή της ΕΡΤ "ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο"

Συμμετοχή της Προέδρου του ΔΣ του ΣΒΘΚΕ, κας Ελ. Κολιοπούλου, στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Περικλή Βασιλόπουλου «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο», την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.Πραγματοποίηση Ημερίδας για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων-GDPR, Λαμία, 19-03-2018

Με σημαντική προσέλευση κοινού πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 ενημερωτική εκδήλωση για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων-GDPR στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, στη Λαμία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με συνεργασία της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, του Συνδέσμου  Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, μέλος του Enterprise Europe Network-Hellas, και του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.


        

Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: "Η μαθητεία ως μέσο ανάπτυξης δεξιοτήτων των μαθητών και η ένταξή τους στην επαγγελματική ζωή"          

Με μεγάλη επιτυχία και ευρεία συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Η μαθητεία ως μέσο ανάπτυξης δεξιοτήτων των μαθητών και η ένταξή τους στην επαγγελματική ζωή», η οποία οργανώθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερ. Ελλάδας στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων, στη Λαμία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Συνδέσμου ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ κ. Αθαν. Συριανός.

 Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.


              

Συμμετοχή της Προέδρου του ΔΣ του ΣΒΘΚΕ στην Εκδήλωση "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ: ΑΛΗΘΕΙΕΣ & ΜΥΘΟΙ"   

Με πρωτοβουλία των Εκδόσεων ΚΕΡΚΥΡΑ – economia Publishing, οργανώθηκε στα πλαίσια της μεγάλης έκθεσης της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων («160 χρόνια Μade in Greece. Βιομηχανία, πρωτοπορία, καινοτομία») μια ευρύτερη συζήτηση μεταξύ ανθρώπων που είχαν και έχουν άμεσο λόγο για την πορεία της βιομηχανίας στην Ελλάδα. Στην συζήτηση με θέμα «Ελληνική Βιομηχανία: Αλήθειες & Μύθοι» που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 στο ΙΝΝΟVATHENS powered by Samsung επιχειρήθηκε να συνδεθεί το χθες με το σήμερα της βιομηχανίας και – με βάση τα διδάγματα από τα προβλήματα του παρελθόντος, αλλά και την ανάλυση της ταχύτατης αλλαγής που συντελείται στην οικονομία στα χρόνια μας – να αναζητηθούν οι κατευθύνσεις πορείας της Ελληνικής βιομηχανίας προς το αύριο.

Η Πρόεδρος του ΔΣ του ΣΒΘΚΕ, Ελένη Κολιοπούλου, επικέντρωσε την δική της εισήγηση στο πώς και στο παρελθόν διαδοχικές φάσεις καταστροφής δεν μπόρεσαν να εκτοπίσουν την Ελληνική Βιομηχανία: «πάθος και μεράκι για την παραγωγή» ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν και κρατούν μιαν ευρύτατη γκάμμα κλάδων, ενώ ο ανθρώπινος παράγοντας/οι εργαζόμενοι των βιομηχανικών μονάδων κατορθώνουν σταθερά να ενσωματώνουν καινοτομία μέσα από το επιχειρηματικό οικοσύστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.


Πραγματοποίηση Ημερίδας για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων-GDPR, Βόλος, 12-03-2018


Με σημαντική προσέλευση κοινού πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 ενημερωτική εκδήλωση για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων -GDPR στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, στο Βόλο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με συνεργασία της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, του Συνδέσμου  Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, μέλος του Enterprise Europe Network-Hellas, και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩΣυμμετοχή της Προέδρου του ΔΣ του ΣΒΘΚΕ κας Ε. Κολιοπούλου, στο DELPHI ECONOMIC FORUM, το οποίο πραγματοποιήθηκε το διάστημα 1-4 Μαρτίου 2018

  

Για να δείτε το βίντεο με την ομιλία της Προέδρου, κας Ε. Κολιοπούλου, πατήστε ΕΔΩ   


Συμμετοχή του Εφόρου του ΔΣ του ΣΒΘΚΕ και Προέδρου του ΔΣ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, κ. Α. Λάππα, στην εκπομπή Πολιτικό Φόρουμ του ASTRA TV, η οποία παραγματοποιήθηκε στις 5 Μαρτίου 2018Για να δείτε το βίντεο πατήστε ΕΔΩ   Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Enterprise Europe Network Hellas του ΣΒΘΚΕ και του Επιμελητηρίου Λάρισας

Με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, τη μείωση της ανεργίας, αλλά και την προώθηση της εξωστρέφειας και των επενδύσεων στη Λάρισα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος και η Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, κα Ελένη Κολιοπούλου υπέγραψαν στις 5 Φεβρουαρίου 2018, Πρωτόκολλο Συνεργασίας, στα Γραφεία του Επιμελητηρίου.

 Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ   


Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: "Η μαθητεία ως μέσο ανάπτυξης δεξιοτήτων των μαθητών και η ένταξή τους στην επαγγελματική ζωή"


Με μεγάλη επιτυχία και ευρεία συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Η μαθητεία ως μέσο ανάπτυξης δεξιοτήτων των μαθητών και η ένταξή τους στην επαγγελματική ζωή», η οποία οργανώθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερ. Ελλάδας στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, στην Χαλκίδα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Συνδέσμου ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ κ. Νικ. Παπαδιόχος.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ   


Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Enterprise Europe Network Hellas του ΣΒΘΚΕ και της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Στα πλαίσια της ανάπτυξης της συνεργασίας του Enterprise Europe Network-Hellas του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, με φορείς που προάγουν την ελληνική επιχειρηματικότητα, υπεγράφη στις 22 Ιανουαρίου 2018, Πρωτόκολλο Συνεργασίας από την Πρόεδρο του Συνδέσμου κα Ε. Κολιοπούλου και τον Πρόεδρο της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ κ. Άγι Πιστιόλα.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.