Δράσεις Εξωστρέφειας 2023

Συνάντηση δικτύωσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος με τον Πρέσβη του Βιετνάμ στην Ελλάδα, 6 Δεκεμβρίου 2023

Μία πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντική πρωτοβουλία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος στέφθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, όπου ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Συνδέσμου υποδέχθηκαν στο ξενοδοχείο Park στο Βόλο, τον αξιότιμο Πρέσβη του Βιετνάμ κ. Le Hong Truong.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.


Πραγματοποίηση Εκδήλωσης με Θέμα: “Πρόληψη, ετοιμότητα και ανθεκτικότητα απέναντι σε φυσικές καταστροφές- Προκλήσεις και Προτεραιότητες”,  10 Νοεμβρίου 2023

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, η ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος ΣΒΘΣΕ σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας ΕΛΙΝΥΑΕ, με θέμα:

 

«Πρόληψη, ετοιμότητα και ανθεκτικότητα απέναντι σε φυσικές καταστροφές- Προκλήσεις και Προτεραιότητες»

 

στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Εισηγητές στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης ήταν ο γνωστός Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών ΕΚΠΑ και Πρόεδρος του ΟΑΣΠ κ. Ευθύμιος Λέκκας, η κ. Εύη Γεωργιάδου Δρ. Χημικός Μηχανικός, ΕΛΙΝΥΑΕ, ο κ. Μιχάλης Χάλαρης Επ. Καθηγητής Χημείας ΔΙΠΑΕ, Υποστράτηγος Π.Σ.(έ.α.), ο κ. Μιλτιάδης Γκουζούρης Διευθύνων Σύμβουλος της Ολλανδικής εταιρείας HVA International, και ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Τριαντόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης τοποθετήθηκαν η κ. Μαγδαληνή Ηλιδάκη, Προϊστάμενη Τμήματος Επιθεώρησης Ασφάλειας & Υγείας στην Εργασία, Σ.ΕΠ.Ε. Μαγνησίας, και εκπρόσωποι σημαντικών βιομηχανικών επιχειρήσεων – μελών του ΣΒΘΣΕ, ο κ. Στυλιανός Σαράντης Μέλος Δ.Σ. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ ΑΕ, ο κ. Στέργιος Νάρης, Δ/ντής Υγείας & Ασφάλειας Εργοστάσιο Βόλου Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και ο κ. Βασίλειος Μωραΐτης, Διευθυντής Λειτουργίας ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΑΕ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

 

Πραγματοποίηση Υβριδικής Ημερίδας: «MyDATA_Κρίσιμα Ζητήματα και επόμενα Βήματα από τον ΣΒΘΣΕ», 4 Νοεμβρίου 2023

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023, η Υβριδική Ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, με Θέμα:

«MyDATA _ Κρίσιμα Ζητήματα & Επόμενα Βήματα»,

στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Εισηγητής της Ημερίδας ήταν ο κ. Αντώνης Ντίνος, Προϊστάμενος του Τμήματος A’ – Ψηφιακής Απεικόνισης Συναλλαγών & Διαβίβασης Δεδομένων της Δ/νσης Ελεγκτικών Διαδικασιών της Γενικής Δ/νσης Φορολογίας – ΑΑΔΕ.

Την ημερίδα χαιρέτισαν: η Υποδιευθύντρια του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, κα Γεωργία Φράγκου και ο εκπρόσωπος της επιχείρησης-μέλους του Συνδέσμου, NEPA-Economic Consulting, κ. Κωνσταντίνος Πατήρης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

 

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου και Εκδήλωση του ΣΒΘΣΕ στην Χαλκίδα, 14 Ιουλίου 2023

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, συνεδρίασε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ευβοίας, στη Χαλκίδα και ακολούθησε εκδήλωση με κεντρικό θέμα, την παρουσίαση της μελέτης του ερευνητικού οργανισμού διαΝΕΟσις, για την Ανασυγκρότηση Της Βόρειας Εύβοιας.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος και το Επιμελητήριο Ευβοίας, ενώ η μελέτη παρουσιάστηκε από την κα Φαίη Μακαντάση, Διευθύντρια Ερευνών του ερευνητικού οργανισμού διαΝΕΟσις.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

 

Αδειοδότηση, κυκλική οικονομία και ενδυνάμωση συνεργασίας, κυριάρχησαν στη συνάντηση των Γενικών Διευθυντών στο Βόλο, 12 Ιουλίου 2023

Με τη φιλοξενία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδoς ΣΒΘΣΕ πραγματοποιήθηκε η εξαμηνιαία συνάντηση των Γενικών Διευθυντών των Περιφερειακών Βιομηχανικών Συνδέσμων μελών του ΣΕΒ, στην Αγριά Βόλου, την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, που έχει ως στόχο την αντιμετώπιση των κρίσιμων ζητημάτων που απασχολούν τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας και την κινητοποίηση και συνεργασία των βιομηχανικών συνδέσμων για την αποτελεσματική διαχείρισή τους, τέθηκαν θέματα όπως η πράσινη μετάβαση των επιχειρήσεων, οι υποχρεώσεις τους στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών οδηγιών για τη δημοσιοποίηση μη χρηματοοικονομικών πληροφοριών και το πλαίσιο υποβολής εκθέσεων βιωσιμότητας (CSRD), το πλαίσιο αδειοδότησης και εγκατάστασης μεταποιητικών δραστηριοτήτων και η ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ των συνδέσμων στο πλαίσιο ευρωπαϊκών δικτύων, όπως το Enterprise Europe Network (EEN).

Κοινή διαπίστωση και επιδίωξη των βιομηχανικών συνδέσμων είναι ότι, τα κρίσιμα αυτά ζητήματα, καθώς και όλες οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει το επιχειρηματικό οικοσύστημα της περιφέρειας, μπορούν να αντιμετωπιστούν με την κινητοποίηση και τις κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες των συνδέσμων, με απώτερο σκοπό να επιτευχθεί ο στόχος της περιφερειακής ανάπτυξης στην πράξη.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

 

Πραγματοποίηση B2B INFO SESSIONS με θέμα: ”Συστήματα Διαχείρισης Τρωκτικών & Εντόμων”, 15 Ιουνίου 2023

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 το πρώτο Διαδικτυακό Εργαστήριο με αντικείμενο τα “Συστήματα Διαχείρισης Τρωκτικών & Εντόμων”, με το οποίο ο Σύνδεσμος εγκαινίασε τη νέα ενότητα εξειδικευμένων εργαστηρίων με τίτλο B2B INFO SESSIONS.

Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας ο Σύνδεσμος επιδιώκει να συνδέσει την παραγωγή με την γνώση και εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο τις εκπαιδευτικές δράσεις που υλοποιεί.

Το Πρώτο Διαδικτυακό Εργαστήριο υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τις Επιχειρήσεις-Μέλη του, AGROSPECOM & CENTAUR.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

 

Πραγματοποίηση Διαδικτυακού Σεμιναρίου με Θέμα: “Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού- Διαχείριση αλλαγών”, 1 Ιουνίου 2023

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023 το Διαδικτυακό Σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, με Θέμα:

«Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού- Διαχείριση αλλαγών»

Πρόκειται για το τρίτο σεμινάριο του κύκλου εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υλοποιεί ο Σύνδεσμος, με σκοπό να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τις αντιδράσεις των ανθρώπων σε περιόδους αλλαγών και να εστιάσουν στην ανάπτυξη εκείνων των δεξιοτήτων και στρατηγικών που χρειάζονται οι ηγέτες για την αποτελεσματική διοίκηση όλων των προγραμματισμένων αλλαγών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.


Πραγματοποίηση Διαδικτυακού Σεμιναρίου με Θέμα: “Marketing & Επικοινωνία”, 6 Απριλίου 2023

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 το Διαδικτυακό Σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, με Θέμα:

«Marketing & Επικοινωνία»

 

Πρόκειται για το δεύτερο σεμινάριο του κύκλου εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υλοποιεί ο Σύνδεσμος, με σκοπό να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τον νέο ψηφιακό κόσμο και τους τρόπους επικοινωνίας.

Τον Μάιο ο κύκλος θα κλείσει με το τρίτο σεμινάριο που αφορά στη «Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού & Διαχείριση Αλλαγών».

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου «Marketing & Επικοινωνία», έδωσε έμφαση στην ανάπτυξη προσωπικών ικανοτήτων και στο να απαντήσει τα παρακάτω ερωτήματα:

•Γιατί πρέπει να είμαστε online •Πού πρέπει να έχουμε παρουσία •Τι είδους εργαλεία χρειαζόμαστε για μια αποτελεσματική παρουσία στο Διαδίκτυο

         


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.  


Συνάντηση – Networking του ΣΒΘΣΕ με Επιχειρήσεις του Νομού Βοιωτίας, 31 Μαρτίου 2023

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος ΣΒΘΣΕ, συνεδρίασε στο Επιμελητήριο Βοιωτίας, Λ. Κουτσοπετάλου 1, στη Λιβαδειά και κατόπιν συναντήθηκε με εκπροσώπους επιχειρήσεων του Νομού, στο χώρο του Café Art Nouveau.

Σε μία ιδιαίτερα ευχάριστη και χαλαρή ατμόσφαιρα, οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου αφουγκράστηκαν τους προβληματισμούς του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής και διερευνήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους ο Σύνδεσμος και οι υπηρεσίες του, θα συνεχίσουν να συμβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα προσδίδουν προστιθέμενη αξία στο επιχειρηματικό οικοσύστημα της Στερεάς Ελλάδας και ευρύτερα.

           

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.  


Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του ΣΒΘΣΕ και της ΜΟΚΕ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, 23 Μαρτίου 2023

Πρωτόκολλο Συνεργασίας υπέγραψαν στις 23 Μαρτίου 2023, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος ΣΒΘΣΕ και η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (MOKE) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Εκ μέρους του Συνδέσμου υπεγράφη από τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Συριανό, και εκ μέρους της ΜΟΚΕ ΠΘ από τον Επιστημονικά Υπεύθυνο Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Γεώργιο Α. Σταμπουλή.

Η υπογραφή του Πρωτοκόλλου γίνεται στο πλαίσιο της μακράς και επιτυχημένης συνεργασίας που έχουν αναπτύξει οι δύο Φορείς, με σκοπό την περαιτέρω ενδυνάμωσή της.

Η συνένωση των δυνάμεών τους, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών που έχουν αποκομίσει από τη μέχρι τώρα δραστηριότητά τους και την ανάληψη από κοινού δράσεων και πρωτοβουλιών, αναμένεται να συμβάλλει καθοριστικά στη διασύνδεση της Επιχειρηματικής με την Ακαδημαϊκή Κοινότητα, στην ενίσχυση και αξιοποίηση της έρευνας στο Πανεπιστήμιο και στην παραγωγή, καθώς και στην εξοικείωση των νέων επιστημόνων με την επιχειρηματική σκέψη.

     

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.  


Ο ΣΒΘΣΕ φιλοξένησε στα γραφεία του τη Διοίκηση και υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΕΒ, 6 Μαρτίου 2023

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος ΣΒΘΣΕ φιλοξένησε τη Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023 στα γραφεία του, στο Βόλο, την 7μελή αποστολή του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών ΣΕΒ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Ευθύμιο Βιδάλη, τον Γενικό Διευθυντή κ. Γεώργιο Ξηρογιάννη, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη του.

           

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.  


Πραγματοποίηση Διαδικτυακού Σεμιναρίου με Θέμα: «Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων», 17 Φεβρουαρίου 2023

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 το Διαδικτυακό Σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, με Θέμα:

«ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ»

 

Πρόκειται για το πρώτο σεμινάριο του νέου κύκλου εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υλοποιεί ο Σύνδεσμος, το οποίο είχε ως αντικείμενο τις σύγχρονες μεθόδους ανάπτυξης πωλήσεων. Ως συνέχεια του κύκλου, τον Μάρτιο θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο σεμινάριο με θέμα «Μάρκετινγκ & Επικοινωνία» και ο κύκλος θα κλείσει με το τρίτο σεμινάριο που αφορά στη «Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού & Διαχείριση Αλλαγών» και θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο.

Το πρόγραμμα του πρώτου σεμιναρίου, έδωσε έμφαση στην επίλυση προβλημάτων και σε συγκεκριμένες τεχνικές και συμπεριφορές, με τις οποίες ο πωλητής μπορεί να χειριστεί πιο αποτελεσματικά τη διαδικασία πώλησης.

       

  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.  


Πραγματοποίηση εκδήλωσης με θέμα: «Μεταρρύθμιση στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση: Επιλογή, Καινοτομία, Εξέλιξη», 13 Φεβρουαρίου 2023

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 18:00, στο 2ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας Βόλου, εκδήλωση με θέμα: “Μεταρρύθμιση στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση: Επιλογή, Καινοτομία, Εξέλιξη”. Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και Βουλευτής Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή και ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας ΥΠΑΙΘ, κ. Γεώργιος Βούτσινος.

Εκ μέρους του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, χαιρετισμό απηύθυνε, ο Πρόεδρος Δ.Σ., κ. Αθανάσιος Συριανός, ενώ ως εισηγήτρια συμμετείχε η κ. Χριστίνα – Ελένη Ζαρμπούνη, Στέλεχος Διοικητικής Υποστήριξης ΣΒΘΣΕ και Μέλος του Συμβουλίου Σύνδεσης με την Παραγωγή και την Αγορά Εργασίας (ΣΣΠΑΕ) Θεσσαλίας.

         

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.  


Πραγματοποίηση Ψηφιακού Εργαστηρίου του ΣΕΒ με τίτλο: «Βελτιώνοντας το επιχειρηματικό περιβάλλον: η πορεία υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων για την απλοποίηση της αδειοδότησης», 13 Φεβρουαρίου 2023

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:00 το Ψηφιακό Εργαστήριο του ΣΕΒ με τίτλο: «Βελτιώνοντας το επιχειρηματικό περιβάλλον: η πορεία υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων για την απλοποίηση της αδειοδότησης», με τη συμμετοχή του Γενικού Διευθυντή του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, κ. Βασίλειου Κλειτσογιάννη, ο οποίος έθεσε ερωτήματα γύρω από θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις μέλη του Συνδέσμου.

         

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.  


Συνάντηση εκπροσώπων του ΣΒΘΣΕ με τον τ. Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη, στα γραφεία του Συνδέσμου, 3 Φεβρουαρίου 2023

Συνάντηση με εκπροσώπους του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος είχε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 ο τ. Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, στα γραφεία του Συνδέσμου, στο Βόλο.

Τα θέματα που απασχολούν τα μέλη του Συνδέσμου και τα οποία τέθηκαν στον κ. Σταθάκη, είναι το αυξημένο κόστος ενέργειας, το ενδεχόμενο αύξησης των τιμολογίων για τις υπηρεσίες του ΟΛΒ που οδεύει προς την ιδιωτικοποίηση, το θέμα διαχείρισης των αποβλήτων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νεοφυείς (start-up) επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Μάλιστα, παραδόθηκε στον τ. Υπουργό, φάκελος με τα πρόσφατα υπομνήματα του Συνδέσμου προς τα αρμόδια Υπουργεία, σχετικά με τα παραπάνω ζητήματα.

               

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.  


Πραγματοποίηση Εκδήλωσης για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη & την Κυκλική Οικονομία – Κοπή Πίτας ΣΒΘΣΕ 2023, 27 Ιανουαρίου 2023

Με εξαιρετική επιτυχία και τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού επιχειρηματιών, πολιτικών προσώπων και εκπροσώπων των τοπικών φορέων υλοποιήθηκε η ΕΚΔΗΛΩΣΗ για τη ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & την ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, σε συνδυασμό με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος ΣΒΘΣΕ, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, στο Συνεδριακό χώρο ERGON SHOWGROUND EVENT HALL, του Συγκροτήματος Τσαλαπάτα, στο Βόλο.

Το συγκεκριμένο γεγονός αποτέλεσε την πρώτη μεγάλη εκδήλωση του έτους από τον ΣΒΘΣΕ, η οποία είχε ως στόχο να εστιάσει στα πολύ επίκαιρα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Κυκλικής Οικονομίας, ζητήματα τα οποία απασχολούν όλους τους πολίτες, είτε δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά είτε όχι, και η υιοθέτησή τους αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχίσει να αναπτύσσεται η κοινωνία, να αναβαθμίζεται το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων μέσω ευφυέστερης χρήσης των πόρων και να δημιουργούνται οι βάσεις μιας σύγχρονης οικονομίας που συμβάλλει στην ευημερία όλων των πολιτών και των μελλοντικών γενεών.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.