Δράσεις Εξωστρέφειας 2024


Συνάντηση Εργασίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δικτύου ΠΡΑΞΗ και του Τμηματος Enterprise Europe Network του ΣΒΘΣΕ, Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024

Συνάντηση εργασίας διοργανώθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος στο Βόλο, μεταξύ του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, του Δικτύου ΠΡΑΞΗ και του ΣΒΘΣΕ/Enterprise Europe Network με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και τη διερεύνηση αποτελεσματικού τρόπου συνεργασίας μεταξύ των φορέων για την ενίσχυση των δεσμών ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ


Πραγματοποίηση Διαδικτυακής Εκδήλωσης με Θέμα: «ESG κριτήρια και πλατφόρμα Synesgy », Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024


Ο Σύνδεσμος αγκαλιάζει τις εξελίξεις και υποστηρίζει τις επιχειρήσεις-μέλη του που πρωτοπορούν στην υιοθέτηση των κριτηρίων ESG, τα οποία αφορούν το Περιβάλλον, την Κοινωνία και την Εταιρική Διακυβέρνηση.


Γι’ αυτό το σκοπό ο Σύνδεσμος διοργάνωσε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024, διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση, στο πλαίσιο της ενότητας B2B Info Sessions, σε συνεργασία με την ICAP CRIF, με θέμα: «ESG κριτήρια και πλατφόρμα Synesgy»


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ


Πραγματοποίηση Εκδήλωσης με Θέμα: «Ψηφιακή Εποχή, Τεχνητή Νοημοσύνη και Τεχνοηθική», Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Με εξαιρετική επιτυχία και τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού επιχειρηματιών, πολιτικών προσώπων και εκπροσώπων περιφερειακών και τοπικών φορέων, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα: "ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ, ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΗΘΙΚΗ" σε συνδυασμό με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος ΣΒΘΣΕ, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, στο ξενοδοχείο Domotel Xenia στον Βόλο.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ


Πρωτόκολλο Συνεργασίας ΣΒΘΣΕ με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Πρωτόκολλο Συνεργασίας υπέγραψαν στις 23 Φεβρουαρίου 2024, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος ΣΒΘΣΕ και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Τον Σύνδεσμο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Συριανός, και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ο Πρύτανης κ. Χαράλαμπος Μπιλλίνης, Καθηγητής του Τμήματος Κτηνιατρικής. Η υπογραφή έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την Ψηφιακή Εποχή, Τεχνητή Νοημοσύνη & Τεχνοηθική που πραγματοποίησε ο ΣΒΘΣΕ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ


Πραγματοποίηση Διαδικτυακής Εκδήλωσης με Θέμα: «Μετάκληση Εργαζομένων από Τρίτες Χώρες», Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024 η διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος σε συνεργασία με την εταιρεία INGROUP, στο πλαίσιο της ενότητας B2B INFO SESSIONS, με θέμα την “Μετάκληση Εργαζομένων από Τρίτες Χώρες”.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, στόχο έχει να αναδείξει λύσεις που μπορούν να παρέχουν επιχειρήσεις-μέλη του Συνδέσμου, σε προβλήματα που απασχολούν μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων.Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ


Πραγματοποίηση Διαδικτυακού Σεμιναρίου με Θέμα: «Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας», Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2024

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024, το ενημερωτικό διαδικτυακό σεμινάριο που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος ΣΒΘΣΕ σε συνεργασία με το δικηγορικό γραφείο του Δικηγόρου στον Άρειο Πάγο – Εργατολόγου κ. Γιάννη Καρούζου, με θέμα: «Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας», μέσω της πλατφόρμας zoom.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η κ. Κατερίνα Αλεξιάδη, συνεργάτης της Δικηγορικής εταιρείας ΚΑΡΟΥΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΣ.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου «Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας», έδωσε έμφαση στην ανάπτυξη των παρακάτω θεμάτων:

•γνώση του πλαισίου χρήσης της Ψηφιακής Κάρτας και πως αυτό συνδυάζεται με την εργατική νομοθεσία

•κάλυψη όλου του φάσματος της ψηφιακής κάρτας ενταγμένο στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ


Πραγματοποίηση Διαδικτυακού Σεμιναρίου με Θέμα: «LOGISTICS TRANSFORMATION», Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος ΣΒΘΣΕ, με Θέμα: LOGISTICS TRANSFORMATION.

Το σεμινάριο εστίασε στην Εφοδιαστική Αλυσίδα και στη μεταφορά των προϊόντων, με έμφαση στις νέες τεχνολογίες στις μεταφορές και στις αποθήκες.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους, εκπρόσωπος της επιχείρησης-μέλους του Συνδέσμου ELIKON LOGISTICS ΙΚΕ.Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.