Εκπαιδευτικά Σεμινάρια 2012

13 Δεκεμβρίου 2011 – 19 Ιανουαρίου 2012:  Πραγματοποιήθηκε στο Βόλο Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» στα πλαίσια του Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης και Εκπαίδευσης ΛΑΕΚ υλοποιούμενο από Φορείς Συνδικαλιστικής Εκπροσώπησης των Εργοδοτών μικρών επιχειρήσεων που απασχολούν 1-25 εργαζόμενους. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚ – ΚΕΠΕΘ, διήρκησε 40 ώρες και συμμετείχαν 25 εργαζόμενοι από 11 επιχειρήσεις.

16 Ιανουαρίου 2012 – 27 Ιανουαρίου 2012: Πραγματοποιήθηκε στη Καρδίτσα Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ» στα πλαίσια του Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης και Εκπαίδευσης ΛΑΕΚ υλοποιούμενο από Φορείς Συνδικαλιστικής Εκπροσώπησης των Εργοδοτών μικρών επιχειρήσεων που απασχολούν 1-25 εργαζόμενους. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚ – ΔΥΝΑΜΙΚΗ, διήρκησε 40 ώρες και συμμετείχαν 23 εργαζόμενοι από 6 επιχειρήσεις.

6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012: Με αφορμή τις αλλαγές που επήλθαν στο ισχύον νομοθετικό πλαίσιο για τα εργασιακά ο Σύνδεσμος διοργάνωσε ενημερωτικό επιμορφωτικό σεμινάριο με εισηγητή τον διακεκριμένο δικηγόρο και διδάκτορα της Νομικής κ. Αντώνη Βάγια. Εκ μέρους του Συνδέσμου απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ευριπίδης Δοντάς. Στην παρουσίαση συμμετείχε η Υποδιευθύντρια και Υπεύθυνη του Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων κ. Φρόσω Δαγλαρίδου

seminaria2012_1

seminaria2012_2

seminaria2012_3

A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.