Εκπαιδευτικά Σεμινάρια 2017

 

14 Μαρτίου 2017 – 6 Απριλίου 2017: Πραγματοποιήθηκε στο Βόλο Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ» στα πλαίσια του Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης και Εκπαίδευσης ΛΑΕΚ υλοποιούμενο από Φορείς Συνδικαλιστικής Εκπροσώπησης των Εργοδοτών μικρών επιχειρήσεων που απασχολούν 1-25 εργαζόμενους. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚ – ΚΕΠΕΘ, διήρκεσε 32 ώρες και συμμετείχαν 25 εργαζόμενοι από 9 επιχειρήσεις.

11 Μαρτίου 2017:  Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, μέλος του Enterprise Europe Network- Hellas, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μαγνησίας και τον Οργανισμό Enterprise Greece – Invest & Trade, διοργάνωσαν εκπαιδευτικό σεμινάριο, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου  Μαγνησίας, στο Βόλο. Το σεμινάριο εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν αναπτύξει ο Σύνδεσμος και το Επιμελητήριο, μετά την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ τους, τον Ιανουάριο του 2017. Στόχος του  σεμιναρίου ήταν να ενημερωθούν διεξοδικά τα στελέχη των  ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων,  για όλο το πλέγμα που καθορίζει μια επιτυχημένη εξαγωγική προσπάθεια,  σε  θέματα  όπως δημιουργία – κατοχύρωση εμπορικών σημάτων,  δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος, πιστοποιήσεις – σήμανση προϊόντων, επιλογή ξένων αγορών και προσαρμογή των προϊόντων σε αυτές, μεθοδολογία εξεύρεσης πελατών στις αγορές – στόχους, κοστολόγηση εξαγόμενου προϊόντος, θέματα Φ.Π.Α. εξαγωγών, συνοδευτικά έγγραφα εξαγωγών κ.λ.π.

A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.