Εκπαιδευτικά Σεμινάρια 2024

6 Φεβρουαρίου 2024: Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024, το ενημερωτικό διαδικτυακό σεμινάριο που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος ΣΒΘΣΕ σε συνεργασία με το δικηγορικό γραφείο του Δικηγόρου στον Άρειο Πάγο – Εργατολόγου κ. Γιάννη Καρούζου, με θέμα: «Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας», μέσω της πλατφόρμας zoom. Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η κ. Κατερίνα Αλεξιάδη, συνεργάτης της Δικηγορικής εταιρείας ΚΑΡΟΥΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΣ.Το πρόγραμμα του σεμιναρίου «Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας», έδωσε έμφαση στην ανάπτυξη των παρακάτω θεμάτων:

•γνώση του πλαισίου χρήσης της Ψηφιακής Κάρτας και πως αυτό συνδυάζεται με την εργατική νομοθεσία

•κάλυψη όλου του φάσματος της ψηφιακής κάρτας ενταγμένο στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ


23 Ιανουαρίου 2024: Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος ΣΒΘΣΕ, με Θέμα: LOGISTICS TRANSFORMATION. Το σεμινάριο εστίασε στην Εφοδιαστική Αλυσίδα και στη μεταφορά των προϊόντων, με έμφαση στις νέες τεχνολογίες στις μεταφορές και στις αποθήκες.Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους, εκπρόσωπος της επιχείρησης-μέλους του Συνδέσμου ELIKON LOGISTICS ΙΚΕ.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.