Γενική Συνέλευση Μελών 2013

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, με επίσημο ομιλητή τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Μαϊου 2013, στις 7:30 το απόγευμα, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΞενοδοχείουVALIS RESORT στην Αγριά Βόλου.

Των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης προήδρευσε ο κ. Σπυρίδων Θεοδωρόπουλος, εκπρόσωπος της εταιρείας CHIPITA Α.Ε., ενώ χρέη Γενικού Γραμματέα εκτέλεσε ο κ. Χρήστος Γενιτσεφτσής, εκπρόσωπος της Εταιρείας ΓΕΝΙΤΣΕΦΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ.

Το Πρόγραμμα της Κλειστής Γενικής Συνέλευσης περιελάμβανε τις παρουσιάσεις του Απολογισμού Έργου του Συνδέσμου για το 2012 από το Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου του Συνδέσμου κα Χριστίνα Καραχάλιου, του Οικονομικού Απολογισμού 2012 και του Προϋπολογισμού 2013 από τον Πρόεδρο της Ε.Ε. κ. Απόστολο Παπαδούλη.

Η συνεδρίαση έκλεισε με τη διενέργεια των αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Εφορευτικής Επιτροπής.

Η Ανοικτή Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης κ. Σπύρου Θεοδωρόπουλου. Στη συνέχεια, χαιρετισμό προς το Σώμα απηύθυνε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών κ. Χάρης Κυριαζής.


Χαιρετισμός του Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης κ. Σπύρου Θεοδωρόπουλου

 geniki_2013_1


Χαιρετισμός του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών κ. Χάρη Κυριαζή

geniki_2013_2

Ακολούθησαν οι ομιλίες του επανεκλεγέντος Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου κ. Ευριπίδη Δοντά και του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Απόστολου Παπαδούλη.


Ομιλία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου κ. Ευριπίδη Δοντά

 geniki_2013_3


Ομιλία του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Απόστολου Παπαδούλη

geniki_2013_4

Η συνεδρίαση έκλεισε με την ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς κου Φώτη Κουβέλη


Ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς κου Φώτη Κουβέλη

geniki_2013_5

Ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου.

Η πραγματοποίηση της εκδήλωσης έγινε με την ευγενική χορηγία των εξής εταιριών:

 • ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΕ,
 • ΜΕΤΚΑ ΑΕ,
 • LAFARGE,
 • SOVEL ΑΕ,
 • ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ.,
 • ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Χορηγοί Δεξίωσης

 • ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΕ,
 • ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ – Η ΔΗΜΗΤΡΑ,
 • ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΑΕ-ARGO WINE,
 • ΕΨΑ ΑΕ
 • ΤΟΚΑΛΗΣ Ν. & ΣΙΑ ΕΕ

geniki_2013_6

geniki_2013_7

geniki_2013_8

geniki_2013_9

geniki_2013_10

geniki_2013_10-1

geniki_2013_11

geniki_2013_12

A-
A
A+
Accessibility in the sense considered here refers to the design of products, devices, services, or environments so as to be usable by people with disabilities. The concept of accessible design and practice of accessible development ensures both "direct access" (i.e. unassisted) and "indirect access" meaning compatibility with a person's assistive technology (for example, computer screen readers).