Γενική Συνέλευση 2024


Με επίσημο προσκεκλημένο ομιλητή τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 και ώρα 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Valis Resort στην Αγριά Βόλου, η Ανοικτή Εκδήλωση της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος.

Η κεντρική θεματολογία της φετινής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου θα επικεντρωθεί στις τρέχουσες και μελλοντικές προοπτικές ανάπτυξης των υποδομών και μεταφορών στη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα. Ο κ. Σταϊκούρας θα παρουσιάσει τις νέες στρατηγικές και επενδύσεις που προγραμματίζονται για την ενίσχυση της βιομηχανικής δραστηριότητας και της οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής, με έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη και την καινοτομία.

Για να δείτε το Livestreaming της Ανοικτής Εκδήλωσης πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε τις διαδικασίες της Κλειστής Συνεδρίασης και της Ανοικτής Εκδήλωσης, συνοδευόμενες από φωτογραφικό υλικό πατήστε ΕΔΩΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

19:30-20:00  Προσέλευση  - Έναρξη
20:00-20:10  Χαιρετισμοί
20.10-20:20  Χαιρετισμός Προέδρου ΓΣ
20:20-20:30  Χαιρετισμός Αντιπροέδρου ΔΣ ΣΕΒ κ. Σπύρου Θεοδωρόπουλου
20:30-20:45  Ομιλία Προέδρου ΣΒΘΣΕ κ. Αθανάσιου Συριανού
20:45-21:00  Ομιλία Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σταϊκούρα
21:00-21:20  Βράβευση επιχειρήσεων μελών ΣΒΘΣΕ
           21:20  Πέρας εργασιών – ΔΕΞΙΩΣΗ
A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.