ΓΕΝΙΤΣΕΦΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΓΕΝΙΤΣΕΦΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

(ΓΕΝΙΤΣΕΦΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ)

Ο Χρήστος Γενιτσεφτσής είναι απόφοιτος του Τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Μάρκετινγκ & Επικοινωνία, με ειδίκευση στο Green Marketing, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι επιχειρηματίας από το 2001 (συνδημιουργός ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού οργανισμού, δημιουργός αλυσίδας καταστημάτων Printer Replenishment σε όλη την Ελλάδα, συνδημιουργός Ιδιωτικού Ι.Ε.Κ. - Κέντρου Δια βίου Μάθησης).

Από το 2008, είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας Spirito Group Marketing & Communication.

Από το 2013, είναι Συνεργάτης του Γραφείου Υποστήριξης Έρευνας και Αξιοποίησης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (προγράμματα  προώθησης, αξιοποίησης και διασύνδεσης με την αγορά των ερευνητικών αποτελεσμάτων).

Πρώην Πρόεδρος του ΕΣΥΝΕ Θεσσαλίας (Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Θεσσαλίας).

Αν. Γραμματέας της ΟΕΣΥΝΕ και γραμματέας στον ΕΣΛ (Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας)

A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.