ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

(ΒΙΟΣΕΡ ΑΕ)

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας το 1966, είναι έγγαμος πατέρας ενός τέκνου. Αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 1990 ως Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός και εν συνεχεία από το Πολυτεχνείο του Ααχεν-Γερμανίας το 1995 ως Διπλωματούχος Οικονομολόγος Μηχανικός. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά.

Από το 1990 εργάσθηκε σε διάφορες θέσεις ευθύνης σε εταιρείες σχεδιασμού – κατασκευής βιομηχανικών μονάδων και τηλεπικοινωνιών στη Γερμανία και στην Ελλάδα μέχρι το 2005, όπου και ανέλαβε καθήκοντα Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου & Εμπορικού Διευθύνοντα στη ΒΙΟΣΕΡ ΑΕ. Από το 2012 έως και σήμερα διατελεί Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΟΣΕΡ ΑΕ. Είναι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΟΣΕΡ ΑΕ από το 2003.

Το 2019 εξελέγη Σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής. Τον Ιούνιο του 2022 επανεκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΒΘΣΕ, με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου.

A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.