ΛΑΠΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΛΑΠΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

(ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ)

Είναι Οικονομολόγος απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ, στην Αθήνα. Έχει εργαστεί στο τμήμα Οικονομικών και στο τμήμα Πωλήσεων της εταιρείας Α. ΛΑΠΠΑΣ -Χ. ΚΑΡΔΑΡΑΣ ΟΕ (1978-1993) και από το 1995- έως σήμερα, στις Οικοδομικές Επιχειρήσεις, Α. ΛΑΠΠΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ, στην Καλαμπάκα Τρικάλων. Υπήρξε Μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Βιομηχανικού & Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Τρικάλων από το 1982 έως το 1995.

Είναι Αντιπρόεδρος & Γραμματέας του Δ.Σ. του Πιστωτικού Συνεταιρισμού Ν. Τρικάλων και από το 1999 έως και σήμερα Πρόεδρος του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας Συν. Π. Ε. Υπήρξε επίσης Μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Τράπεζας ΑΕ.

Συμμετέχει στη Διοίκηση του Συνδέσμου ως Έφορος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2013. Το 2022 επανεξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου με την ιδιότητα του Ταμία και του Μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής.

A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.