ΝΟΜΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΟΜΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

(Δ.ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΒΕΚ)

Γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι παντρεμένος με τη Νίκη Γιαννούλη και έχει δύο γιους. Έχει πτυχίο BA in Business από το Deree College της Αθήνας και MBA από το Boston College των ΗΠΑ. Είναι Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κονσερβοποιών και Αντιπρόεδρος της TOMATO EUROPE (Ευρωπαϊκή Οργάνωση Βιομηχανίων τομάτας) ενώ έχει διατελέσει και Πρόεδρος του WPTC (Παγκόσμιο Συμβούλιο Βιομηχανικής Τομάτας) και της ΑΜΙ-ΤΟΜ (Μεσογειακή Οργάνωση βιομηχανιών τομάτας). Είναι Πρόεδρος της Δ. Νομικός ΑΕ, βιομηχανίας μεταποίησης τομάτας.

Συμμετέχει στη Διοίκηση του Συνδέσμου ως Έφορος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2016. Το 2019 και το 2022 επανεξελέγη στη θέση του Εφόρου Διοικητικού Συμβουλίου ΣΒΘΣΕ.

A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.