Ο ΣΒΘΣΕ αποχαιρετά τον Δημήτριο Φιλίππου

13.05.2024
Ο ΣΒΘΣΕ αποχαιρετά τον Δημήτριο Φιλίππου

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος ΣΒΘΣΕ, εκφράζει την βαθιά του θλίψη για την πρόωρη απώλεια του Δημητρίου Φιλίππου.

Ο Δημήτρης Φιλίππου υπηρέτησε το Σύνδεσμο ως Μέλος της Διοίκησης του, από τις θέσεις του Εφόρου και του Γενικού Γραμματέα. Από το 2007 έως το 2010  διετέλεσε Έφορος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου. Το 2010 επανεξελέγη  για δεύτερη θητεία και ορίστηκε  στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου έως το 2013.

Διά της παρούσης, η Διοίκηση και οι Υπηρεσίες του Συνδέσμου εκφράζουν τα  θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του, καθώς και  την εκτίμησή τους  για τη σημαντική προσφορά του στον Σύνδεσμο.

Εκ μέρους της Διοίκησης του Συνδέσμου

A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.