Ο ΣΒΘΣΕ φιλοξένησε τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023, στα γραφεία του, τη Διοίκηση και υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΕΒ

10.03.2023
Ο ΣΒΘΣΕ φιλοξένησε τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023, στα γραφεία του, τη Διοίκηση και υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΕΒ
 

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος ΣΒΘΣΕ φιλοξένησε τη Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023 στα γραφεία του, στο Βόλο, την 7μελή αποστολή του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών ΣΕΒ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Ευθύμιο Βιδάλη, τον Γενικό Διευθυντή κ. Γεώργιο Ξηρογιάννη, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη του.

Στόχος της επίσκεψης ήταν η συνεργασία μεταξύ των Συνδέσμων στην στήριξη των επιχειρήσεων μπροστά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και η εκπόνηση στοχευμένων παρεμβάσεων για την ολοκληρωμένη εκπροσώπηση της επιχειρηματικότητας στις περιφέρειες Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Ο ΣΒΘΣΕ συνεχίζει να στηρίζει την πολυετή και πολυεπίπεδη συνεργασία μεταξύ των Συνδέσμων μας, συμβάλλοντας στην ανταλλαγή προβληματισμών και θέσεων, με σκοπό την αρτιότερη προβολή των θεμάτων της επιχειρηματικότητας, την καλλιέργεια πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των επιχειρήσεων μελών μας και την ενίσχυση του κοινωνικού διαλόγου.

Περαιτέρω, ο ΣΒΘΣΕ στηριζόμενος στις Ομάδες Εργασίας, που έχει ενεργοποιήσει από το καλοκαίρι του 2022 στα πλαίσια του προγράμματος ACT&GROW+25, καθώς και στο στελεχιακό δυναμικό του, αναπτύσσει σε συνεργασία με τη διοίκηση και τα στελέχη του ΣΕΒ, πρωτοβουλίες που αποσκοπούν και συμβάλλουν στην προώθηση των γενικότερων συμφερόντων της εθνικής οικονομίας.

A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.