ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΛΟΥΚΑΣ

ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΛΟΥΚΑΣ

(ELIKON LOGISTICS ΙΚΕ)

Γεννήθηκε το 1969 στη Λιβαδειά όπου κατοικεί και ασκεί επιχειρηματική δράση. Είναι έγγαμος, πατέρας 4 παιδιών. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και ομιλεί την Αγγλική, την Ιταλική και τη Γερμανική γλώσσα.

Έχει παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια σε Business Strategy [2014], και Team Management [2016] στο Πανεπιστήμιο SDA Bocconi στο Milano. Από το 1997 έως σήμερα είναι Managing Director στην επιχείρηση ELIKON Transport- Logistics, και από το 2020 της Elikon Logistics IKE, Υπηρεσίες Εφοδιαστικής Αλυσίδας, International Freight Logistics.

Είναι Οικονομικός Επόπτης και μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βοιωτίας, από το 2006 για τρίτη συνεχή θητεία. Είναι μέλος της συντονιστικής ομάδας της επιτροπής Logistics του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, με αρκετά διεθνοποιημένη δράση.

Συμμετέχει στη Διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος ως Έφορος του Διοικητικού Συμβουλίου, από το 2013, ως Γενικός Γραμματέας από το Μάιο του 2016.

Το 2019 εξελέγη Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής. Τον Ιούνιο του 2022 επανεκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΒΘΣΕ, με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου.
A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.