Πραγματοποίηση Διαδικτυακού Σεμιναρίου με Θέμα: “Marketing & Επικοινωνία”, 6 Απριλίου 2023

11.04.2023
Πραγματοποίηση Διαδικτυακού Σεμιναρίου με Θέμα: “Marketing & Επικοινωνία”, 6 Απριλίου 2023
Πραγματοποίηση Διαδικτυακού Σεμιναρίου με Θέμα: “Marketing & Επικοινωνία”, 6 Απριλίου 2023
 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 το Διαδικτυακό Σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, με Θέμα:

«Marketing & Επικοινωνία»

 

Πρόκειται για το δεύτερο σεμινάριο του κύκλου εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υλοποιεί ο Σύνδεσμος, με σκοπό να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τον νέο ψηφιακό κόσμο και τους τρόπους επικοινωνίας.

Τον Μάιο ο κύκλος θα κλείσει με το τρίτο σεμινάριο που αφορά στη «Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού & Διαχείριση Αλλαγών».

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου «Marketing & Επικοινωνία», έδωσε έμφαση στην ανάπτυξη προσωπικών ικανοτήτων και στο να απαντήσει τα παρακάτω ερωτήματα:

•Γιατί πρέπει να είμαστε online •Πού πρέπει να έχουμε παρουσία •Τι είδους εργαλεία χρειαζόμαστε για μια αποτελεσματική παρουσία στο Διαδίκτυο

Μεταξύ των ενοτήτων που αναπτύχθηκαν ήταν: ✓Βασική αντίληψη Marketing ✓Τα εργαλεία Επικοινωνίας Marketing στον ψηφιακό κόσμο ✓Βασική αντίληψη Social Media Marketing ✓Μίγμα επικοινωνίας marketing ( Προώθηση Πωλήσεων, Δημοσιότητα, Δημόσιες Σχέσεις, Προσωπική Πώληση) ✓Δημιουργία περιεχομένου με βάση τη στρατηγική ✓Εξατομικευμένη μελέτη περιπτώσεων ✓Τάσεις-αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες ✓Ψηφιακή παρουσία των εταιριών κ.α.

Εισηγητής του Σεμιναρίου ήταν ο Δρ. Γιάννης Τζαβλόπουλος, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Συμβούλων UPGRADE. Ο Γιάννης Τζαβλόπουλος είναι Γεν. Διευθυντής του New York College στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει διατελέσει Διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων σε πολυεθνικές εταιρίες, είναι βραβευμένος από την ακαδημία μάρκετινγκ και από την ΕΕΔΕ, είναι συγγραφέας του best seller «ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ! ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ!» και έχει εκδώσει και 4 εκπαιδευτικούς οδηγούς. Από το 2015 είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με την χορηγική υποστήριξη της εταιρίας                   Τα σεμινάρια του Συνδέσμου είναι ανοικτά και για το κοινό εκτός από τα μέλη του.    
A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.