Πραγματοποίηση Διαδικτυακού Σεμιναρίου με Θέμα: “Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων”, 17 Φεβρουαρίου 2023

21.02.2023
Πραγματοποίηση Διαδικτυακού Σεμιναρίου με Θέμα: “Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων”, 17 Φεβρουαρίου 2023
 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 το Διαδικτυακό Σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, με Θέμα:

«ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ»

 

Πρόκειται για το πρώτο σεμινάριο του νέου κύκλου εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υλοποιεί ο Σύνδεσμος, το οποίο είχε ως αντικείμενο τις σύγχρονες μεθόδους ανάπτυξης πωλήσεων. Ως συνέχεια του κύκλου, τον Μάρτιο θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο σεμινάριο με θέμα «Μάρκετινγκ & Επικοινωνία» και ο κύκλος θα κλείσει με το τρίτο σεμινάριο που αφορά στη «Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού & Διαχείριση Αλλαγών» και θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο.

Το πρόγραμμα του πρώτου σεμιναρίου, έδωσε έμφαση στην επίλυση προβλημάτων και σε συγκεκριμένες τεχνικές και συμπεριφορές, με τις οποίες ο πωλητής μπορεί να χειριστεί πιο αποτελεσματικά τη διαδικασία πώλησης.

Μεταξύ των ενοτήτων που αναπτύχθηκαν ήταν: ✓ Ο ρόλος και η διαδικασία των πωλήσεων ✓ Καθορισμός στόχων πωλήσεων ✓ Διαδικασία πειστικής πώλησης ✓ Σύγχρονες μορφές πωλήσεων ✓ Ικανότητες του συμβούλου πωλήσεων στην ανακάλυψη αναγκών, στην επίλυση προβλημάτων και στην παρουσίαση λύσεων ✓ Αγοραστικές ανάγκες και προσδοκίες του κάθε πελάτη ✓ Αντιμετώπιση αντιρρήσεων των πελατών ✓ Ικανότητες ευελιξίας στην εφαρμογή της πώλησης κλπ

Εισηγητής του Σεμιναρίου ήταν ο Δρ. Γιάννης Τζαβλόπουλος, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Συμβούλων UPGRADE. Ο Γιάννης Τζαβλόπουλος είναι Γεν. Διευθυντής του New York College στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει διατελέσει Διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων σε πολυεθνικές εταιρίες, είναι βραβευμένος από την ακαδημία μάρκετινγκ και από την ΕΕΔΕ, είναι συγγραφέας του best seller «ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ! ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ!» και έχει εκδώσει και 4 εκπαιδευτικούς οδηγούς. Από το 2015 είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με την χορηγική υποστήριξη της εταιρίας

                Τα σεμινάρια του Συνδέσμου είναι ανοικτά και για το κοινό εκτός από τα μέλη του.
A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.