Πρόσκληση στο 1ο AI Workshop, Λάρισα, 17 Απριλίου 2024

20.03.2024
Πρόσκληση στο 1ο AI Workshop, Λάρισα, 17 Απριλίου 2024

Η εταιρεία Cogninn διοργανώνει το 1ο AI Workshop στην Ελλάδα με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων σε διάφορους επιχειρηματικούς και δημόσιας διοίκησης τομείς που μπορούν να λυθούν με την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης (ΤΝ).

Το ΑΙ workshop έχει οργανωθεί σε διάφορες θεματικές ενότητες όπως η βιομηχανία, η υγεία, η αγροκτηνοτροφία, η δημόσια διοίκηση, η ενέργεια, οι τηλεπικοινωνίες και ο τουρισμός, στις οποίες θα διεξαχθούν παρουσιάσεις και συζητήσεις σχετικά με την εφαρμογή της ΤΝ σε κάθε τομέα.

Σκοπός του AI Workshop είναι να παρευρεθούν επιχειρηματικοί και δημόσιοι φορείς από όλη την Ελλάδα για την συζήτηση και ανάδειξη των ευκαιριών που προσφέρει η ΤΝ για βελτίωση των επιχειρήσεων αλλά και της δημόσιας διοίκησης αλλά και την ανάπτυξη γενικότερα.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 στο κτήριο του Μύλου στην πόλη της Λάρισας και εδώ μπορείτε να βρείτε σχετικές πληροφορίες: http://ai-workshop.gr.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα φιλοξενηθούν ειδικά Sessions για ομιλίες ανά θεματική περιοχή εφαρμογής της ΤΝ με στόχο την συζήτηση για τις ανάγκες και τις προσκλήσεις στον κάθε τομέα

Για περισσότερες πληροφορίες:

Fotis Foukalas, PhD

Kifisias Av. 125-127

11524, Athens, GR

Τ.: +306944545997

fotis@cogninn.com

www.cogninn.comA-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.