Ψηφιακό εργαστήριο: «Η ασφάλεια προϊόντων στο επίκεντρο: Πρότυπα και συμμόρφωση στα δομικά προϊόντα, το ηλεκτρολογικό υλικό και τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις»

07.03.2024
Ψηφιακό εργαστήριο: «Η ασφάλεια προϊόντων στο επίκεντρο: Πρότυπα και συμμόρφωση στα δομικά προϊόντα, το ηλεκτρολογικό υλικό και τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις»

Ο ΣΕΒ, σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης Και Πιστοποίησης (HellasCert) και με την υποστήριξη των Περιφερειακών Βιομηχανικών Συνδέσμων ΣΒΑΠ, ΣΒΘΣΕ, ΣΘΕΒ, ΣΕΒΠΕ&ΔΕ και ΣΒΣΕ, του Εθνικού Συμβουλίου Βιομηχανίας Υποδομών και Κατασκευών (ΕΣΒΥΚ) και του Ελληνικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων (ΕΛΙΤΗΕ), διοργανώνουν ψηφιακή εκδήλωση με θέμα


«Η ασφάλεια προϊόντων στο επίκεντρο: Πρότυπα και συμμόρφωση στα δομικά προϊόντα, το ηλεκτρολογικό υλικό και τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις»,


την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 και ώρες 15.00-17.00.

Πρόκειται για το πρώτο στη σειρά θεματικό εργαστήριο της νέας πρωτοβουλίας των ΣΕΒ-HellasCert με τίτλο «Η ασφάλεια προϊόντων στο επίκεντρο».

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν κρίσιμες πτυχές που προάγουν την ασφάλεια των κτιρίων και άλλων δομικών έργων. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη συμμόρφωση των δομικών προϊόντων και του ηλεκτρολογικού υλικού, καθώς και στην ασφάλεια των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων θα ενημερώσουν τον τεχνικό κόσμο για τις υποχρεώσεις και απαιτήσεις συμμόρφωσης στο νομοθετικό πλαίσιο και στις τεχνικές προδιαγραφές και θα συζητήσουν για τα περιθώρια ενίσχυσης της εποπτείας της αγοράς.

- Δήλωση Συμμετοχής

Θα λάβετε το σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης της εκδήλωσης αμέσως μετά την εγγραφή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ΣΕΒ (κα Αυγή Οικονομίδου, Τ: 211 5006130, E: aoikonomidou@sev.org.gr) και την HellasCert (κα Χριστίνα Καρινιωτάκη, Τ: 210 7290344, Ε: contact@hellascert.gr).

A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.