ΣΑΜΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΑΜΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

(ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ)

Γεννήθηκε στον Βόλο το 1951 και είναι παντρεμένος με την Ράνια Μαγκουρίτσα, έχει δύο κόρες καθώς και τέσσερα εγγόνια. Είναι διπλωματούχος του τμήματος Μηχανολόγου & Ηλεκτρολόγου Μηχανικού του ΕΜΠ. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Βουλγαρικά. Σύμβουλος επιχειρήσεων με ιδιαίτερη γνώση σε θέματα διαχείρισης Προμηθειών, κυρίως Agrocommodities, και Logistics. Στην Εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. εργάστηκε από το 2002, όσο στην Ελλάδα όσο και στις βαλκανικές χώρες (Βουλγαρία, Ρουμανία) μέχρι τέλους 2021. Διετέλεσε Διευθυντής Προμηθειών & Logistics. Βασική του απασχόληση και εργασία από το 1978 μέχρι σήμερα είναι ο αγροτοδιατροφικός Τομέας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Βαλκάνια. Έχει διατελέσει επί 18 χρόνια (1982-2000) μέλος των διοικήσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας (Γενικός Γραμματέας, Αντιπρόεδρος, Πρόεδρος).

Το 2019 εξελέγη Σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής. Το 2022 εξελέγη στη θέση του Εφόρου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΒΘΣΕ.

A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.