ΤΣΑΟΥΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΤΣΑΟΥΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

(ΕΨΑ ΑΕ)

Γεννήθηκε στο Βόλο το 1965. Ζει στην Αθήνα με την σύζυγό του και τις τρεις κόρες του. Κατέχει πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών από το ΕΜΠ, καθώς και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Πανεπιστήμιο του Warwick. Από το 2010 είναι Γενικός Διευθυντής της εταιρείας αναψυκτικών ΕΨΑ. Πριν από αυτό εργάστηκε για περισσότερο από δύο δεκαετίες στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη. Ξεκίνησε το 1988 ως συντάκτης τεχνολογίας για τα προϊόντα Apple στο περιοδικό RAM. Αργότερα έγινε Διευθυντής Σύνταξης του ένθετου BHMARAM, της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, του περιοδικού bit και του περιοδικού inLife, ενώ αποτέλεσε μέλος της ομάδας που δημιούργησε το www.in.gr. Από το 2003 έως το 2010 διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του ηλεκτρονικού καταστήματος Shop21 και σύμβουλος τεχνολογίας στα περιοδικά RAM και HiTECH. Υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας χιονοδρομίας, της εθνικής ομάδας θαλάσσιου σκι και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Camel Trophy 2000 και το Land Rover G4 Challenge 2006. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε αγώνες τριάθλου μεγάλων αποστάσεων Ironman.

Συμμετέχει στη Διοίκηση του Συνδέσμου ως Αντιπρόεδρος από το Μάιο του 2016. Το 2019 επανεξελέγη στη θέση του Αντιπροέδρου Διοικητικού Συμβουλίου και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής. Τον Ιούνιο του 2022 επανεκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΒΘΣΕ, με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου.

A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.