ΤΖΙΩΡΤΖΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΖΙΩΡΤΖΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

(ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΑΕ)

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1974 και είναι έγγαμος, πατέρας τεσσάρων παιδιών. Το 2003 ίδρυσε την εταιρεία Βιολάντα ΑΕ η οποία προήλθε από συγχώνευση των εταιρειών Τσίνας Μόδεστος και Κωσταντίνος Τζιωρτζιώτης ΟΕ της οποίας υπήρξε συνιδρυτής από το 1997 και Δραστηριοποιούνταν στον κλάδο της αρτοποιίας και κουλουροποιίας. Είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Βιολάντα ΑΕ που δραστηριοποιείται στον κλάδο των μπισκότων από το 2003 έως και σήμερα με έδρα τα Τρίκαλα. Το 2016 ίδρυσε την εταιρεία Vita free Ελληνική μπισκοτοποιία της οποίας είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και δραστηριοποιείται στον κλάδο των μπισκότων κράκερ και υγιεινών σνακ με εξωστρεφή χαρακτήρα. Μιλάει την αγγλική γλώσσα. Συμμετέχει στη Διοίκηση του Συνδέσμου ως Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2016.

Το 2019 εξελέγη στη θέση του Εφόρου Διοικητικού Συμβουλίου ΣΒΘΣΕ, ενώ το 2022 επανεξελέγη στη θέση του Συμβούλου Διοικητικού Συμβουλίου.

A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.