Υπομνήματα 2016

15/12/2016 -  Υπόμνημα προς τον κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, Υπουργό Οικονομικών, με αφορμή την απόφαση επιβολής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί.

Υπόμνημα (pdf)


26/8/2016 -  Υπόμνημα προς τον κ. Χρήστο Σπίρτζη, Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, με αφορμή την πρόσφατη ρύθμιση για την απαγόρευση διέλευσης οχημάτων, από το παράπλευρο εθνικό οδικό δίκτυο.

Υπόμνημα (pdf)


24/6/2016 -  Υπόμνημα προς τον κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο ΔΕΗ ΑΕ, με αφορμή τις καθυστερήσεις πληρωμής των προμηθευτών της ΔΕΗ.

Υπόμνημα (pdf)


10/6/2016 -  Υπόμνημα προς τους κ.κ. Νικόλαο Κοτζιά, Υπουργό Εξωτερικών, Θοδωρή Δρίτσα, Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και Θεοδώρα Τζάκρη, Υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, με αφορμή την προετοιμασία του σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος για την ενσωμάτωση των τροποποιήσεων της Διεθνούς Σύμβασης για την ασφάλεια της Ζωής στη Θάλασσα SOLAS.

Υπόμνημα (pdf)


9/6/2016 -  Υπόμνημα προς τους κ.κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, Υπουργό Οικονομικών, Γεώργιο Πιτσιλή, Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων και Ειρήνη Γιαλούρη, Γενική Διευθύντρια Τελωνείων και Ε.Φ.Κ, με αφορμή την επικείμενη λήξη της προσθεσμίας για την εγκατάσταση των Ολοκληρωμένων Συστημάτων Παρακολούθησης Εισροών - Εκροών Καυσίμων.

Υπόμνημα (pdf)


27/5/2016 -  Υπόμνημα προς τους κ.κ. Γεώργιο Σταθάκη, Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, Αλέξη Χαρίτση, Υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού και Λόη Λαμπριανίδη, Γενικό Γραμματέα Στρατηγικών & Ιδιωτικών Επενδύσεων, σχετικά με την ψήφιση του νέου Αναπτυξιακού Νόμου.

Υπόμνημα (doc)


23/2/2016 -  Υπόμνημα προς τους κ Ευκλείδη Τσακαλώτο, Υπουργό Οικονομικών, κ.κ. Γεώργιο Σταθάκη, Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού και Γεώργιο Κατρούγκαλο, Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σχετικά με τις συνεχιζόμενες αγροτικές κινητοποιήσεις και τη δυνατότητα χορήγησης παράτασης για την καταβολή των οικονομικών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων

Υπόμνημα (pdf)


22/1/2016 - Υπόμνημα προς τον κ. Γεώργιο Σταθάκη, Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα, που αντιμετωπίζει η εγχώρια βιομηχανία παραγωγής χαλυβδοσωλήνων, εξ’ αιτίας της δυσκολίας συμμετοχής της σε Δημόσια Έργα μεταφοράς νερού για ύδρευση και άρδευση

Υπόμνημα (pdf)


5/1/2016 -  Υπόμνημα προς τον κ Ευκλείδη Τσακαλώτο, Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με την επιβολή από την 1/1/2016 Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί

Υπόμνημα (pdf)

A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.