Υπομνήματα 2017

13/11/2017 -  Υπόμνημα προς τον κ. Αλέξανδρο Χαρίτση, Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης, με αφορμή τη θέση σε δημόσια διαβούλευση του σχεδίου νόμου πλαισίου για την Εποπτεία των Οικονομικών Δραστηριοτήτων και την Εποπτεία Αγοράς Προϊόντων.

Υπόμνημα (pdf)


08/11/2017 - Υπόμνημα προς τον κ. Ευστράτιο Ζαφείρη, Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας, με αφορμή τη θέση σε διαβούλευση του Επιχειρηματικού Σχεδίου για την Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Πάρκων στην Ελληνική Επικράτεια.

Υπόμνημα (pdf)


15/09/2017 - Υπόμνημα προς την κα. Έφη Αχτσιόγλου, Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σχετικά με θέματα Εργασιακού και Ασφαλιστικού Περιεχομένου.

Υπόμνημα (pdf)


21/07/2017 -  Υπόμνημα προς τον κ. Γεώργιο Σταθάκη, Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, σχετικά με τις προτάσεις του Συνδέσμου επί συγκεκριμένων άρθρων του σχεδίου νόμου για τον εκσυγχρονισμό της υφιστάμενης λατομικής νομοθεσίας.

Υπόμνημα (pdf)


14/07/2017 -  Υπόμνημα προς την κα. Αικατερίνη Παπανάτσιου, Υφυπουργό Οικονομικών, σχετικά με την άμεση επανεξέταση της επιβολής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί.

Υπόμνημα (pdf)


13/04/2017 -  Υπόμνημα προς τον κ. Δημήτριο Παπαδημητρίου, Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης, σχετικά με τα σημαντικά προβλήματα τα οποία έχουν ανακύψει από τις καθυστερήσεις που σημειώνονται στην εξέταση και τελική έγκριση των αιτήσεων υπαγωγής επενδυτικών σχεδίων στον αναπτυξιακό νόμο 4399/2016.

Υπόμνημα (pdf)


22/03/2017 -  Υπόμνημα το οποίο απηύθυνε ο Σύνδεσμος στις Γενικές Γραμματείες Αποκεντρωμένων Διοικήσεων για τις Εγκρίσεις Μελετών των Γενικών Πολεοδομικών Σχεδίων των Δημοτικών Ενοτήτων της χώρας.

Υπόμνημα (pdf)


08/03/2017 -  Υπόμνημα προς τον κ. Δημήτριο Παπαδημητρίου, Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης, σχετικά με σχόλια και προτάσεις του Συνδέσμου με αφορμή τη θέση σε διαβούλευση του σχεδίου νόμου για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών.

Υπόμνημα (pdf)


20/02/2017 -  Υπόμνημα προς τον κ. Αναστάσιο Πετρόπουλο, Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, σχετικά με αίτημα των επιχειρήσεων για την αποδοχή παράτασης της προθεσμίας υποβολής των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων.

Υπόμνημα (pdf)


09/02/2017 -  Υπόμνημα προς την κα. Έφη Αχτσιόγλου, Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σχετικά με την ανάρτηση των ειδοποιητηρίων πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών των αυτοαπασχολουμένων και των ελεύθερων επαγγελματιών.

Υπόμνημα (pdf)


23/01/2017 -  Υπόμνημα προς τον κ. Δημήτριο Παπαδημητρίου, Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης, σχετικά με το ενδεχόμενο χορήγησης παράτασης στις προθεσμίες τακτοποίησης των οικονομικών υποχρεώσεων για τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας που επλήγησαν από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας του τελευταίου διαστήματος.

Υπόμνημα (pdf)


23/01/2017 -  Υπόμνημα προς τον κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με το ενδεχόμενο χορήγησης παράτασης στις προθεσμίες τακτοποίησης των οικονομικών υποχρεώσεων για τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας που επλήγησαν από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας του τελευταίου διαστήματος.

Υπόμνημα (pdf)


18/01/2017 -  Υπόμνημα προς τον κ. Λόη Λαμπριανίδη, Γενικό Γραμματέα Στρατηγικών & Ιδιωτικών Επενδύσεων, με αφορμή την επικείμενη λήξη των προθεσμιών υποβολής των Αιτήσεων Υπαγωγής των Επιχειρηματικών Σχεδίων στον Αναπτυξιακό Νόμο.

Υπόμνημα (pdf)

A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.