Υποστήριξη των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων για διεθνή ανάπτυξη!

19.02.2024
Υποστήριξη των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων για διεθνή ανάπτυξη!

Η σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων παρέχει κρίσιμες πληροφορίες για την αγορά καθώς και ενημέρωση σχετικά με τις κανονιστικές απαιτήσεις, που βοηθούν τις επιχειρήσεις να επεκταθούν σε ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές στην Ασία, την Αφρική και την Αμερική.

Η σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων "Embracing global markets" (Αγκαλιάζοντας τις παγκόσμιες αγορές) υποστηρίζει τις μικρομεσαίες και τις νεοφυείς επιχειρήσεις να καινοτομούν και να επεκτείνονται στην Ασία, την Αφρική και την Αμερική.

Τα διαδικτυακά σεμινάρια διοργανώνονται με τη συμμετοχή εμπειρογνωμόνων διαφόρων υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Enterprise Europe Network ως του μεγαλύτερου παρόχου επιχειρηματικής υποστήριξης στον κόσμο.

Για ποιον είναι αυτό το πρόγραμμα;

Ευρωπαϊκές μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ), νεοφυείς επιχειρήσεις (έτοιμες να επεκταθούν διεθνώς), ευρωπαϊκές συστάδες επιχειρήσεων και διαχειριστές συστάδων (clusters), επιχειρηματικούς συμβούλους του Enterprise Europe Network και άλλων ευρωπαϊκών οργανισμών υποστήριξης επιχειρήσεων, μέλη της πρωτοβουλίας "Friends of EEN".

Ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε; Ρίξτε μια ματιά στο ημερολόγιο των διαδικτυακών σεμιναρίων μας για το 2024 για να εγγραφείτε.

https://een.ec.europa.eu/webinar-series-embracing-global-markets

Επόμενο σεμινάριο στις 22 Φεβρουαρίου 2024, 16.00-17.30 (Brussels time) “Doing business in the United States: what you need to know about entering the US market”

A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.