Υβριδική Ημερίδα με Θέμα: «MyDATA – Κρίσιμα Ζητήματα & Επόμενα Βήματα», Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2023

29.11.2023
Υβριδική Ημερίδα με Θέμα: «MyDATA – Κρίσιμα Ζητήματα & Επόμενα Βήματα», Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2023

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος ΣΒΘΣΕ διοργανώνει Υβριδική Ημερίδα με Θέμα:

 

«MyDATA-Κρίσιμα Ζητήματα & Επόμενα Βήματα»

 

Εισηγητής: Αντώνιος Ντίνος, Προϊστάμενος του Τμήματος A’ – Ψηφιακής Απεικόνισης Συναλλαγών & Διαβίβασης Δεδομένων της Δ/νσης Ελεγκτικών Διαδικασιών της Γενικής Δ/νσης Φορολογίας – ΑΑΔΕ.

Σκοπός της ημερίδας είναι να παρουσιαστούν όλες οι εξελίξεις που αφορούν στα ηλεκτρονικά βιβλία MyDATA και την ηλεκτρονική τιμολόγηση, τις νέες προθεσμίες και διαδικασίες εφαρμογής, καθώς και να απαντηθούν ερωτήματα που θα τεθούν από τους συμμετέχοντες, τα οποία έχουν προκύψει από την εφαρμογή του συστήματος.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, καθώς επίσης και για την υποβολή των ερωτημάτων παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας (Δημητριάδος 176, Βόλος) και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Κόστος Συμμετοχής:
Μέλη: 50€
Μη μέλη: 80€

Σημειώστε ότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Σημειώστε ότι, η θεματολογία της ημερίδας θα καθοριστεί, σε μεγάλο βαθμό, από τα ερωτήματά σας, κατά συνέπεια σας καλούμε να υποβάλλεται τα ερωτήματα μαζί με τη δήλωση συμμετοχής ή συμπληρώνοντας το συνημμένο excel και αποστολή στο kzarmpouni@sbtse.gr.

Η Ημερίδα πραγματοποιείται με την υποστήριξη:


A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.