ΖΑΧΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΖΑΧΟΣ ΘΩΜΑΣ

(ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ)

Γεννήθηκε το 1971, είναι παντρεμένος και έχει δυο γιους. Το 1988 εισήχθη με υποτροφία στο τμ. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στην Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ και αποφοίτησε το 1993. Μιλάει Αγγλικά.

Υπηρέτησε στην Π.Α. και είναι μέλος του ΤΕΕ από το 1994. Το 1995 ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα και από το 2012 είναι Διευθυντής Εργοστασίου στο Ελασματουργείο και τα Δομικά Πλέγματα της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ στο Βόλο. Έχει εμπειρία σε θέματα Παραγωγής, Συντήρησης, Συστημάτων Ποιότητας Ασφάλειας-Υγείας & Περιβάλλοντος και Οργάνωσης & Διοίκησης ενώ έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε αρκετά σεμινάρια-ημερίδες-συνέδρια που σχετίζονται με τα ανωτέρω θέματα.

Το 2019 και το 2022 εξελέγη στη θέση του Συμβούλου του Διοικητικού Συμβουλίου ΣΒΘΣΕ.

A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.